За LoveArt
За LoveArt

LoveArt е име, зад което стой личност, дизайнер по професия и творец по душа, но преди всичко, горда майка на две прекрасни деца. А именно това съм Аз, Диляна Петрова на 31 години, стремяща се да пресъздаде красотата и любовтта, чрез ръчно изработени бижута и тениски с авторси рисунки.

Предимно материала, от който са изработени бижутата е полимерна глина, която се оформя в меко състояние, след което се изпича. Именно докато е в меко състояние, тя дава възможност за комбинации на различни техники и обработки. След изпичането бижутата подлежат на допълнителна обработка с шкурка, с цел постигането на идеална форма. В последна фаза на обработката,  върху някой от тях се нанася бижутерийна смола за по-голяма устойчивост, за вграждане на различни компоненти, за допълнителен блясък и оживане на цвета.

Предлаганите тениски и блузи с дълъг ръкав са с авторски илюстрации, предварително рисувани на графична програма и отпечатани върху материята чрез dtg принтер, чиято технология позволява материята да остане еднакво мека навсякаде, дори и там където е илюстрацията. 

Тук ще откриете дизайнерски решения, отличаващи се от масовото предлагащо се на пазара. В LoveArt-онлайн магазина, имате избор да подберете найстина различен подарък за Вас или за любим човек, който да направите щастлив с уникален продукт.